Cine suntem

EDIT Structural a luat fiinta in anul 2010, din dorinta de a oferi servicii in domeniul proiectarii structurale la cel mai inalt nivel.

Cu radacini puternice in domeniul academic, EDIT Structural se bazeaza pe o echipa completa, formata pe de o parte, din personalitati marcante ale lumii academice si proiectarii structurale din Romania, cu o experienta de peste 45 ani si autori ai celor mai importante coduri de proiectare a structurilor, si, pe de alta parte, din generatia tanara de proiectanti, care se remarca prin utilizarea celor mai performante metode de calcul si detaliere ale structurilor.

Experienta cumulata de catre EDIT Structural in proiectarea si consolidarea cladirilor insumeaza o suprafata desfasurata de peste 700000 mp de cladiri, precum si realizarea de expertize tehnice pentru cladiri cu o suprafata desfasurata de peste 350000 mp.

 

Alatura-te echipei noastre

Cel mai important pentru EDIT Structural sunt oamenii care formeaza echipa noastra. Avand in vedere exigentele care se impun in domeniul in care activam, competentele, rigoarea si perseverenta sunt trasaturi esentiale ale oamenilor care formeaza echipa EDIT Structural.


Daca considerati ca va regasiti in valorile noastre, va rugam sa ne transmiteti CV-ul dumneavoastra pe adresa de e-mail: office(@)editstructural.ro

Testimoniale


Consultant Partner

Prof. Dr. Ing. Tudor Postelnicu

Managing Partner

Conf. Dr. Ing. Dan Zamfirescu

Managing Partner

Dr. Ing. Eugen Morariu

Tel. +40 (31) 40 52 706
Mob. +40 (72) 80 90 205
eugen.morariu(@)editstructural.ro

Consultant Partner

Dr. Ing. Ionut Damian

Tehnical Leader

Drd. Ing. Alin Mindoiu

Tehnical Leader

Ing. Iulian Predi

Inginer Structura

Ing. Ovidiu Bolea

Inginer Structura

Ing. Victor Cirstea

Inginer Structura

Ing. Marco Croitoru