OMV-Petrom

Grupul Petrom este cel mai mare grup petrolier din Europa de Sud-Est, cu activitati in sectoarele Explorare si Productie, Rafinare si Marketing, Gaze Naturale si Energie.

Viziteaza pagina

Ursus Breweries

Ursus Breweries, parte a grupului SABMiller PLC, este unul dintre cei mai mari producatori de bere din Romania.

Viziteaza pagina

Lukoil

Compania LUKOIL, prezenta pe piata romaneasca de 15 ani, se mandreste cu o cota importanta de aproximativ 20% din piata totala de produse petroliere.

Viziteaza pagina

Tecon Engineering

Tecon Engineering GmbH este o renumita companie austriaca de inginerie si consultanta, cu mare putere de inovatie, ce apartine din 2006 Grupului ILF.

Viziteaza pagina

Procema Engineering

PROCEMA S.A. este lider in Romania in domeniul otelului-beton, a plaselor sudate si a elementelor pre-asamblate.

Viziteaza pagina

Singleart design si arthitectura

Viziteaza pagina

Conarg

Grupul de firme CONARG are in componenta societati comerciale specializate in domeniul constructiilor, al caror asociat majoritar este compania de constructii SC Conarg SA.

Viziteaza pagina

Colonad Proex

Consultanta tehnica pentru investitori, studii de fezabilitate, analiza de cost pentru lucrari de constructii, urmarirea executiei lucrarilor, antreprenoriat, studii de amplasament, alegere de terenuri.

Viziteaza pagina

Iprolam


Infiintat in 1959, Institutul pentru Proiectari de Sectii si Uzine de Laminare se regaseste prin activitatile sale in tot ceea ce inseamna metalurgia prelucratoare din Romania.

Viziteaza pagina

Max Boegl

MAX BOEGL PREFABRICATE dispune de 4 hale acoperite si dotate cu toate facilitatile necesare pentru producerea, manipularea si depozitarea prefabricatelor.

Viziteaza pagina

TTM Romania

TTM a fost infiintata in noiembrie 2007 in Brasov ca Spin-Off al unei firme germane de consultanta in management, plina de succes. Scopul a fost ca firmele si intreprinzatorii romani sa poata beneficia de resursele regenerabile de energie.

Viziteaza pagina

RA-RA Logistics

SC RA-RA Logistic Parc SRL vine in intampinarea necesitatilor pietei cu o investitie majora pentru dezvoltarea unui parc logistic.

Viziteaza pagina